Laden ...

Lockdown maatregelen

Beste relatie,

Het kabinet heeft vandaag een verzwaarde lockdown aangekondigd. Deze gaat in op dinsdag 15 december 2020 en duurt in elk geval tot dinsdag 19 januari 2021. Identity Smartphone Reparatie mag doorgaan, maar onder strikte voorwaarden.

Bezoeken van onze locatie

Onze locatie kan alleen bezocht worden voor het inleveren van een kapotte of niet werkende smartphone, tablet, laptop, desktop en/of smartwatch en voor het ophalen hiervan na reparatie. Reparaties dienen bij voorkeur via de website aangemeld en afgerekend te worden. Uiteraard kan dit ook telefonisch, via de mail of via Whatsapp.

Haal- en brengservice

Daarnaast werken wij in deze periode met onze gratis corona haal- en brengservice. Wij halen jouw smartdevice op, repareren het defect en brengen het daarna weer bij je terug. Het afrekenen gaat via een tikkie of via de website. Makkelijk, snel en veilig!

Geen winkel -en verkoopactiviteiten

Tijdens de lockdown mogen op onze locatie geen winkel- en verkoopactiviteiten plaatsvinden. Voor het aanschaffen van refurbished toestellen, accessoires, hoesjes, laders en/of screenprotectors vragen wij u dit via de website of telefonisch te doen. Wij zullen zorgen dat deze klaar liggen wanneer u uw toestel komt ophalen.

Wij rekenen op jullie begrip in deze moeilijke tijden en hopen dat deze verscherpte coronamaatregelen in de tweede helft van januari weer soepeler gaan worden, maar tot die tijd staan wij op afstand voor je klaar.

Alleen samen krijgen we corona onder controle!

Het team van Identity Smartphone Reparatie

Newsletter signup

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Maak een afspraak

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Hoe wilt u verder gaan?
Voeg nog een repair toe

Of

* U kunt uw reparatiemethode later nog wijzigen

Winkelwagen
0