• Standaard

iPhone 7 Actie

Plan hier je afspraak in:  Maak een afspraak!


Is je scherm kapot, scherven brengen geluk! We hebben namelijk de prijs verlaagd van 109,- naar 99,- Dat scheelt toch ongeveer 10%. We hebben vijf redenen opgesteld om vandaag nog het scherm van jouw iPhone 7 te laten vervangen!

1. Er kunnen scherpe stukjes uitvallen

Wanneer je scherm gebarsten is, kan het zo zijn dat er maar een klein scheurtje in zit. Het kan echter ook zo zijn dat je hele scherm gebarsten is. Als dat het geval is, dan is het mogelijk dat er na een tijdje kleine stukjes glas uit het scherm kan vallen. Deze splinters zijn vlijmscherp en daardoor best gevaarlijk. Vooral kinderen lopen risico hierdoor gewond te raken. Daarnaast wil je natuurlijk geen broekzak met glassplinters.

2. Er kan water door je kapotte scherm komen

Sinds een paar jaar zijn de meeste telefoons waterdicht. Dit betekent dat ze beschermd zijn tegen water en de schade daardoor beperkt blijft wanneer ze bijvoorbeeld in het toilet of bad vallen. Wanneer er sprake is van een kapot scherm dan is de telefoon niet meer waterdicht. Hierdoor is de kans groot dat er water in het toestel komt.
Vocht dat in de telefoon zit kan in aanraking komen met het moederbord en zorgen voor permanente schade aan het toestel. Naast kapotte onderdelen kunnen hierdoor ook je gegevens, zoals foto’s en chatgesprekken, kwijtraken. Vooral als er al voor een langere tijd geen back-up is gemaakt.

3. Er komt minder stof en vuil in je telefoon

Als je scherm kapot is, dan kan het zijn dat er openingen ontstaan. Deze openingen zorgen ervoor dat er stof, zand, ijzervijlsel en ander vuil in je iPhone 7 kan komen. Dit kan schadelijk zijn voor het toestel en vooral gevoelige onderdelen zoals de camera en accu zijn hier niet tegen bestand. 


4. Je LCD kan barsten

Als de glasplaat van je telefoon gebarsten is, dan kan het zijn dat het onderliggende LCD-scherm na een tijdje ook kapot gaat.  Het bovenste glas geeft de onderste laag bescherming. Als die bescherming echter niet goed werkt dan gaat je LCD sneller kapot.

5. De actie is 1 week geldig

Nu is het de tijd om je iPhone 7 scherm te vervangen. De korting die we nu geven van 109,- naar 99,- is er maar voor 1 week geldig. Van 7 november tot 16 november. 

 

Plan hier je afspraak in:  Maak een afspraak!

Nieuws

 • iPhone 7 Actie

  Plan hier je afspraak in:  Maak een afspraak! Is je scherm kapo...

  Lees meer
 • Telefoongebruik op de fiets officieel verboden

  Bespaar €95,- met de Multiline fietshouder

  Lees meer
Meer nieuws
 • Over ons

  Over ons

  Wij voeren alle reparaties uit aan alle merken smartphones en tablets. Reparatie aan huis
  of kantoor.

  Lees meer
 • Uw voordelen

  Uw voordelen

  Vakkundige reparatie zodat uw telefoon
  als nieuw is. Originele onderdelen, klaar terwijl
  u wacht.

 • Maak een afspraak

  Maak een afspraak

  Maak direct een afspraak zodat uw toestel snel gerepareerd kan worden. Reparatie aan huis of op kantoor is ook mogelijk.

  Klik hier

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.