• Standaard

Refurbished Apple Devices

Identity Smartphone Reparatie heeft nu refurbished iPhones, iPads & MacBooks!


Refurbished Apple producten zijn significant goedkoper dan nieuwe toestellen, en het is bovendien nog eens duurzaam ook. Echter is hét centrale thema van refurbished producten is uiteraard: kwaliteit!
Iedere aanbieder van refurbished producten zal u willen doen laten geloven dat zij kwalitatief goede iPhones aanbiedt. Wij spreken echter uit eigen ervaring. De factor mens kan een iPhone eenvoudigweg niet optimaal controleren, met alle nadelige gevolgen van dien voor de gebruiker. 

Onze leverancier werkt sinds november 2016 echter met Robots die de iPhones op meer dan 50 punten controleren. De Robot geeft objectief aan hoe goed het toestel scoort op al die punten. Bij een ‘failure’ (alles onder de 100% is een failure) gaan de repair engineers aan de slag met de door de robot geconstateerde fouten, waarna de iPhones nogmaals worden gecheckt. Kwaliteit is hiermee 100% gegarandeerd! Onze leverancier is de enige refurbished partij in de Benelux die gebruik maakt van deze uitermate innovatieve oplossing.
Door deze strenge kwaliteitscontrole worden alle toestellen geleverd met 24 maanden garantie! Deze handelen wij natuurlijk voor u af. Zo heeft u altijd binnen 48 uur een gerepareerd of ander toestel terug. Op deze manier heeft u alle voordelen van een nieuw toestel echter niet de prijzen.
U kunt gemakkelijk, veilig en snel uw bestelling plaatsen op onze webshop: www.isrshop.nl

 

Nieuws

 • iPhone 7 Actie

  Plan hier je afspraak in:  Maak een afspraak! Is je scherm kapo...

  Lees meer
 • Telefoongebruik op de fiets officieel verboden

  Bespaar €95,- met de Multiline fietshouder

  Lees meer
Meer nieuws
 • Over ons

  Over ons

  Wij voeren alle reparaties uit aan alle merken smartphones en tablets. Reparatie aan huis
  of kantoor.

  Lees meer
 • Uw voordelen

  Uw voordelen

  Vakkundige reparatie zodat uw telefoon
  als nieuw is. Originele onderdelen, klaar terwijl
  u wacht.

 • Maak een afspraak

  Maak een afspraak

  Maak direct een afspraak zodat uw toestel snel gerepareerd kan worden. Reparatie aan huis of op kantoor is ook mogelijk.

  Klik hier

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.