• Standaard

Smartphone Reparaties

Bekijk hier de telefoon reparaties voor: 

Voordelig en snelle smartphone reparatie

In onze telefoonwinkel voeren wij smartphone reparaties direct uit. Er is geen wachtrij, wij kunnen direct voor u aan de slag. De meeste smartphone reparaties kunnen wij binnen 30 minuten uitvoeren. Onze telefoon experts zullen eerst een gratis diagnose uitvoeren om vast te stellen wat noodzakelijk is voor de reparatie. Ook ontvangt u hierbij het kostenplaatje zodat u precies weet waar u aan toe bent. De kosten voor smartphone reparatie per toestel kunt u ook hier op onze website vinden. Mocht er meer aan de hand zijn met uw GSM bijvoorbeeld met de software van uw toestel, dan bespreken we vooraf hoelang dit zal duren. Onze gediplomeerde reparatie engineers hebben de juiste kennis en ervaring om snel te ontdekken wat er nodig is om uw telefoon direct te kunnen repareren.

De voordeligste smartphone reparatie in Maassluis en omgeving

Identity Smartphone Reparatie staat bekend als de voordeligste smartphone reparatie in Maassluis en omgeving. Wij zijn graag transparant, daarom zijn alle prijzen ook op onze website te vinden. Daarnaast werken wij met een ‘No Cure No Pay’ garantie. Mocht het in een uitzonderlijk geval zo zijn dat uw telefoon helemaal niet meer te repareren valt, dan betaald u uiteraard niks.

 

 

Nieuws

 • iPhone 7 Actie

  Plan hier je afspraak in:  Maak een afspraak! Is je scherm kapo...

  Lees meer
 • Telefoongebruik op de fiets officieel verboden

  Bespaar €95,- met de Multiline fietshouder

  Lees meer
Meer nieuws
 • Over ons

  Over ons

  Wij voeren alle reparaties uit aan alle merken smartphones en tablets. Reparatie aan huis
  of kantoor.

  Lees meer
 • Uw voordelen

  Uw voordelen

  Vakkundige reparatie zodat uw telefoon
  als nieuw is. Originele onderdelen, klaar terwijl
  u wacht.

 • Maak een afspraak

  Maak een afspraak

  Maak direct een afspraak zodat uw toestel snel gerepareerd kan worden. Reparatie aan huis of op kantoor is ook mogelijk.

  Klik hier

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.