• Standaard

iPhone reparatie

Welk Apple toestel wilt u laten repareren? Bekijk de prijslijsten van de volgende iPhone smartphones en kies welke reparatie u wilt laten uitvoeren: 

 

De Apple reparatie prijzen zijn bij ons opgebouwd uit de volgende elementen: onderdeel, montage en btw. Al onze Apple reparatie prijzen zijn dus een totaal bedrag zonder verborgen extra kosten.

De 5 meest voorkomende iPhone reparaties

De iPhone is een kwetsbaar apparaat en het komt dan ook regelmatig voor dat het Apple toestel kapot gaat. Zo lopen er veel Apple gebruikers rond met een gebarsten scherm of een homeknop die niet meer goed genoeg functioneert. Hieronder beschrijven we de meest kwetsbare onderdelen en laten we zien hoe we erachter komen wat er precies kapot is.

iPhone scherm reparatie

Een kapot iPhone scherm kan relatief eenvoudig barsten of geheel breken. Ondanks een barst of breuk in het glas blijft het touchscreen van de iPhone nog werken. Het ziet er alleen niet goed uit. Gelukkig is het scherm van de iPhone vaak ook prima te repareren.
Soms reageert het touchscreen niet goed meer en is er weinig schade zichtbaar aan het glas, vaak is het touchscreen dan kapot. Het touchscreen van de iPhone kan relatief eenvoudig worden vervangen. De kosten hiervan lopen uiteen, meestal wordt het aanraakscherm en het LCD-paneel vervangen. Dit is namelijk een vaste unit.

 iPhone behuizing reparatie

De achterkant van de iPhone is makkelijk slachtoffer voor een botsing of een val. Gelukkig is er behalve het kapotte glas niet veel aan de hand in de meeste gevallen. Als alle functies verder nog werkt, is je kapotte glas op de achterkant gewoon een visuele beschadiging en kun je ervoor kiezen om ermee rond te blijven lopen. Dit is geen mooi gezicht voor de iPhone. Gelukkig kan de achterkant makkelijk worden vervangen.

iPhone connector reparatie

De iPhone laadt niet meer op of kan geen verbinding krijgen met je PC. Het kan altijd gebeuren bij een val, kabel te vaak in en uit de iPhone of stof in de laadpoort. Ligt het nu aan de adapter, de kabel of de iPhone?
Gelukkig is het mogelijk om zelf te vast te stellen wat het probleem is. Als de adapter inclusief kabel een iPhone, iPad of iPad van een vriend of vriendin kan opladen, dan is waarschijnlijk de iPhone connector kapot.
Het kan ook zijn dat de iPhone nog wel kan opladen, maar dat er geen verbinding gemaakt kan worden met een PC. Het is dan verstandig om eerst na te gaan of het defect niet in de kabel is, voordat de iPhone gerepareerd wordt. Je kunt natuurlijk ook gewoon bij ons langskomen met de adapter, kabel en iPhone, zodat we het probleem voor je kunnen achterhalen.

iPhone homeknop reparatie

Het slecht of niet werken van de Home knop kan vervelend zijn. Het hard moeten in indrukken is niet fijn bij een knop die zo belangrijk is voor de iPhone. Als de knop niet meer reageert, beperkt het de functionaliteit van de iPhone. Bij de homeknop zijn er meerdere oorzaken mogelijk wanneer deze niet goed functioneert. Het kan een software matig probleem zijn of een hardware defect zijn. We raden dan ook aan om langs te komen, zodat we kunnen achterhalen wat het probleem is.

iPhone aan en uit schakelaar reparatie

Het gebeurt weleens dat de aan en uit schakelaar van de iPhone slecht of zelfs helemaal niet meer werkt. In eerste instantie lijkt er niet zoveel aan de hand. Waarom zou je de iPhone toch uitzetten? Zelfs als de batterij leeg raakt en uitvalt, is er niets aan de hand. De iPhone zal bij het opladen weer automatisch aangaan. De echte hinder komt pas wanneer je iPhone vastloopt. Het resetten van een iPhone gaat namelijk in combinatie met de aan en uit knop. Zowel een soft als een hard reset, heb je deze schakelaar nodig.

 

 

Nieuws

 • iPhone 7 Actie

  Plan hier je afspraak in:  Maak een afspraak! Is je scherm kapo...

  Lees meer
 • Telefoongebruik op de fiets officieel verboden

  Bespaar €95,- met de Multiline fietshouder

  Lees meer
Meer nieuws
 • Over ons

  Over ons

  Wij voeren alle reparaties uit aan alle merken smartphones en tablets. Reparatie aan huis
  of kantoor.

  Lees meer
 • Uw voordelen

  Uw voordelen

  Vakkundige reparatie zodat uw telefoon
  als nieuw is. Originele onderdelen, klaar terwijl
  u wacht.

 • Maak een afspraak

  Maak een afspraak

  Maak direct een afspraak zodat uw toestel snel gerepareerd kan worden. Reparatie aan huis of op kantoor is ook mogelijk.

  Klik hier

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.