• Standaard

HTC reparatie

Welk HTC toestel wilt u laten repareren? Bekijk de prijslijsten van de volgende HTC smartphones en bepaal welke reparatie u wilt laten uitvoeren: 

Wie is HTC

HTC Corporation, voorheen bekend als High Tech Computer Corporation, is een Taiwanese producent van smartphones die draaien op Windows Phone en Android. Het bedrijf werd in 1997 opgericht door Cher Wang en Peter Chou. In 2010 kocht HTC een belang van 50,1% in het bedrijf Beats Electronics, om exclusief de geluidssoftware van dat bedrijf in haar telefoons te stoppen. Later verkocht HTC de helft van haar belang weer aan Beats.
HTC heeft veel toestellen uitgebracht, de belangrijkste toestellen vallen onder de Touch, Desire, 7, One en Windows phone serie. De belangrijkste toestellen van deze series zijn de Touch HD, de Desire S, de 7 Trophy, de One X, de One en de WP 8X. Verdere telefoons zijn de T-Mobile G1, de Sensation, Wildfire, Nexus One, de Titan en de Butterfly.

HTC Reparatieservice

De HTC 10 en U11 glas reparaties zijn populair bij ons. We nemen de tijd om je gebarsten glas nauwkeurig te behandelen. 
Geen schermreparatie nodig? We kunnen ook de oplaadpoort, kapotte camera's, home en volume knoppen vervangen.

 

Nieuws

 • iPhone 7 Actie

  Plan hier je afspraak in:  Maak een afspraak! Is je scherm kapo...

  Lees meer
 • Telefoongebruik op de fiets officieel verboden

  Bespaar €95,- met de Multiline fietshouder

  Lees meer
Meer nieuws
 • Over ons

  Over ons

  Wij voeren alle reparaties uit aan alle merken smartphones en tablets. Reparatie aan huis
  of kantoor.

  Lees meer
 • Uw voordelen

  Uw voordelen

  Vakkundige reparatie zodat uw telefoon
  als nieuw is. Originele onderdelen, klaar terwijl
  u wacht.

 • Maak een afspraak

  Maak een afspraak

  Maak direct een afspraak zodat uw toestel snel gerepareerd kan worden. Reparatie aan huis of op kantoor is ook mogelijk.

  Klik hier

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.