• Standaard

U11 reparatie

U11 Scherm origineel 229,99
U11 Accu 89,99
U11 Laadpoort + microfoon 79,99
U11 Oorspeaker 59,99
U11 Luidspreker 79,99
U11 Trilmotor 59,99
U11 Backcover 79,99
U11 (Waterschade) Onderzoek 29,99
U11 Software update/reset 29,99


Maak direct een afspraak!

Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen.
Staat uw reparatie er niet tussen? Bel ons op: 06 87 25 26 27.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief materiaal, montage, btw & 90 dagen garantie.

HTC U11

HTC is een fabrikant die ons sinds het begin van Android mooie smartphones heeft gegeven. De fabrikant maakte toen deel uit van de Open Handset Alliantie en bracht samen met Google de eerste commerciële Andriod-smartphone uit: de HTC Dream, in Nederland beter bekend onder de naam T-Mobile G1. In de jaren erna zou het bedrijf nog enkele hoogtepunten kennen, zoals de Legend: een mooie smartphone waarbij de behuizing uit één stuk metaal bestaat.
 

Met de U11 lijkt de vernieuwing kant van HTC weer langzaam op gang te komen. Er zijn twee vernieuwingen die direct opvallen. Het eerste is de overgang van metaal naar glas en het tweede is de mogelijkheid om in het toestel te knijpen.

HTC U11 Glas

Metaal lijkt een beetje uit de mode te raken bij high-end toestellen. Dat heeft te maken met de redelijk gebouwde, metalen smartphones die je inmiddels voor een goedkope prijs kunt aanschaffen. Voor HTC was dit een best grote stap, omdat het naam heeft gemaakt met zijn metalen smartphones.
Er zit Gorilla Glass 5 op de voor- en achterkant van het toestel, met daartussen een metalen frame. De randen van het scherm zijn niet alleen aan de zijkanten gebogen, maar ook aan de boven- en onderkant.

In de HTC U11 knijpen

De knijp vernieuwing van de HTC U11 heet Edge Sense en hebben we nog niet eerder gezien bij smartphones. Edge Sense behelst dat je in het toestel kunt knijpen. De smartphone heeft druksensoren in het onderste deel aan de zijkanten, waarmee hij voelt hoe hard je in het toestel knijp. Je kunt ook instellen hoe hard je in de telefoon moet knijpen, voordat hij het registreert.
Nu komt natuurlijk de vraag naar boven. Waarom zou je in je smartphone willen knijpen? Het antwoord is eigenlijk vrij simpel: je kunt er apps mee starten, je zaklamp mee aanzetten, een spraakopname mee maken en Google Assistent mee oproepen.

Nieuws

 • iPhone 7 Actie

  Plan hier je afspraak in:  Maak een afspraak! Is je scherm kapo...

  Lees meer
 • Telefoongebruik op de fiets officieel verboden

  Bespaar €95,- met de Multiline fietshouder

  Lees meer
Meer nieuws
 • Over ons

  Over ons

  Wij voeren alle reparaties uit aan alle merken smartphones en tablets. Reparatie aan huis
  of kantoor.

  Lees meer
 • Uw voordelen

  Uw voordelen

  Vakkundige reparatie zodat uw telefoon
  als nieuw is. Originele onderdelen, klaar terwijl
  u wacht.

 • Maak een afspraak

  Maak een afspraak

  Maak direct een afspraak zodat uw toestel snel gerepareerd kan worden. Reparatie aan huis of op kantoor is ook mogelijk.

  Klik hier

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.