• Standaard

Nokia reparatie

Welk Nokia toestel wilt u laten repareren? Bekijk de prijslijsten van de volgende Nokia smartphones en bepaal welke reparatie u wilt laten uitvoeren:

Nokia 9 Pure View

Nokia 8.1

Nokia 7.1

Nokia 6.1

Nokia 5.1

Nokia 4.2

Nokia 3.1

Wie is Nokia?

Nokia corporatie is een beursgenoteerde Finse fabrikant die zich tot 2013 voornamelijk toelegde op telecommunicatieapparatuur. Nokia's slogan was connecting people. Nadat Microsoft op 3 september 2013 de mobiele tak van het bedrijf overgenomen had, ging het in sterk afgeslankte vorm verder op het gebied van netwerkinfrastructuur, navigatiediensten en ontwikkeling van nieuwe technologieën. In 2016 werd de overname van het Franse bedrijf Alcatel-Lucent behaald dat wat een verdubbeling van de omvang betekende. Het bedrijf is gevestigd te Espoo.

Nieuws

 • iPhone 7 Actie

  Plan hier je afspraak in:  Maak een afspraak! Is je scherm kapo...

  Lees meer
 • Telefoongebruik op de fiets officieel verboden

  Bespaar €95,- met de Multiline fietshouder

  Lees meer
Meer nieuws
 • Over ons

  Over ons

  Wij voeren alle reparaties uit aan alle merken smartphones en tablets. Reparatie aan huis
  of kantoor.

  Lees meer
 • Uw voordelen

  Uw voordelen

  Vakkundige reparatie zodat uw telefoon
  als nieuw is. Originele onderdelen, klaar terwijl
  u wacht.

 • Maak een afspraak

  Maak een afspraak

  Maak direct een afspraak zodat uw toestel snel gerepareerd kan worden. Reparatie aan huis of op kantoor is ook mogelijk.

  Klik hier

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.