• Standaard

OnePlus reparatie

Welk OnePlus toestel wilt u laten repareren? Bekijk de prijslijsten van de volgende OnePlus smartphones en bepaal wat u wilt laten repareren: 

Wie is OnePlus?

Oneplus is een Chinese smartphone-fabrikant opgericht in december 2013. Het hoofdkwartier is in Shenzhen in China. Oneplus is opgericht op 16 december 2013 door voormalig Oppo onderdirecteurs Pete Lau en Carl Pei. Volgens d Chinese overheidsdocumentatie is Oppo de enige aandeelhouder in Oneplus. Oneplus kondigde zijn eerste smartphone, de Oneplus One aan op 23 april 2014. Hierna werden de Oneplus Silver bullets aangekondigd, die te koop zijn voor een schappelijke prijs. Op 11 augustus 2015 kondigde Oneplus zijn tweede smartphone aan, de Oneplus 2.

 

Nieuws

 • iPhone 7 Actie

  Plan hier je afspraak in:  Maak een afspraak! Is je scherm kapo...

  Lees meer
 • Telefoongebruik op de fiets officieel verboden

  Bespaar €95,- met de Multiline fietshouder

  Lees meer
Meer nieuws
 • Over ons

  Over ons

  Wij voeren alle reparaties uit aan alle merken smartphones en tablets. Reparatie aan huis
  of kantoor.

  Lees meer
 • Uw voordelen

  Uw voordelen

  Vakkundige reparatie zodat uw telefoon
  als nieuw is. Originele onderdelen, klaar terwijl
  u wacht.

 • Maak een afspraak

  Maak een afspraak

  Maak direct een afspraak zodat uw toestel snel gerepareerd kan worden. Reparatie aan huis of op kantoor is ook mogelijk.

  Klik hier

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.