• Standaard

Samsung telefoon reparatie

Welk Samsung toestel wilt u laten repareren? Bekijk de prijslijsten van de volgende Samsung smartphones en bepaal welke reparatie u wilt laten uitvoeren: 

Meer informatie over Samsung

Net als Apple is Samsung een vooraanstaand merk dat al in 2009 de eerste smartphone op de markt bracht. Door de jaren heen zijn er bijna vijftig modellen uitgebracht en hierbij telkens nieuwe vernieuwing en verbeteringen. De smartphones van Samsung maken gebruik van het besturingssysteem Android. De telefoons van Samsung staan bekend om hun goede kwaliteit, waardoor je jarenlang met je telefoon kan doen.

Welke reparaties kunnen we uitvoeren aan je Samsung smartphone?

Toch kan het voorkomen dat je Samsung telefoon valt of dat er een andere reden is waarom er een reparatie moet worden gedaan. Er zijn dan ook diverse reparaties die uitgevoerd kunnen worden aan een Samsung smartphone. Hier vindt je een overzicht aan de mogelijke Samsung reparaties waarvoor je bij Identity Smartphone Reparaties. 

Samsung Reparatie: scherm vervangen

Je Samsung telefoon kan vallen of ergens tegenaan komen waardoor het scherm beschadigd. Vervelend, want dit kan het gebruik van je telefoon een stuk lastiger maken. Een barst in het scherm kan het zicht belemmeren, maar daarnaast kan een val ook interne problemen veroorzaken. Deze problemen zul je niet zien, maar na verloop van tijd wel gaan merken.  De kleurweergave kan minder worden of er gaan zich andere problemen voordoen.

Samsung Reparatie: batterij vervangen

Ook met de batterij van je Samsung telefoon kunnen er problemen voorkomen. Naast het scherm is de batterij een van de meest voorkomende reparaties aan een Samsung telefoon. Soms werkt de batterij niet meer en dat kan diverse oorzaken hebben. De batterij is in aanraking gekomen met water of is beschadigd geraakt om andere redenen.

Samsung Reparatie: oplaadpunt vervangen

Een ander veel voorkomend probleem is het oplaadpunt. Het kan voorkomen dat de oplader niet meer verbindt met je telefoon, waardoor je telefoon niet kan opladen. Ook kan een oplaadpunt beschadigd of bevuild zijn waardoor er problemen ontstaan.

Nieuws

 • iPhone 7 Actie

  Plan hier je afspraak in:  Maak een afspraak! Is je scherm kapo...

  Lees meer
 • Telefoongebruik op de fiets officieel verboden

  Bespaar €95,- met de Multiline fietshouder

  Lees meer
Meer nieuws
 • Over ons

  Over ons

  Wij voeren alle reparaties uit aan alle merken smartphones en tablets. Reparatie aan huis
  of kantoor.

  Lees meer
 • Uw voordelen

  Uw voordelen

  Vakkundige reparatie zodat uw telefoon
  als nieuw is. Originele onderdelen, klaar terwijl
  u wacht.

 • Maak een afspraak

  Maak een afspraak

  Maak direct een afspraak zodat uw toestel snel gerepareerd kan worden. Reparatie aan huis of op kantoor is ook mogelijk.

  Klik hier

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.