• Standaard

Xiaomi reparatie

Welk Xiaomi toestel wilt u laten repareren? Bekijk de prijslijsten van de volgende Xiaomi smartphones en bepaal welke reparatie u wilt laten uitvoeren: 

Wie is Xiaomi?

Xiaomi Inc. is een Chinese fabrikant van o.a. smartphones, tablets en wearables, gelokaliseerd in Peking. Het bedrijf werd in juni 2010 opgericht door Lei Jun. Mi is de naam waaronder de producten aan het grote publiek worden verkocht. Bij het begin lag de focus op een verdere ontwikkeling van het Android besturingssysteem voor mobiele telefoons. MIUI, afkorting voor Mi User Interface, bracht kleine modificaties naar de markt. Na installatie op de telefoons stuurden de gebruikers hen ervaringen terug, wat weer de basis is voor verdere verbeteringen. Het geld werd verdiend met betaalde diensten als spelletjes en opslagruimte.

 

Nieuws

 • iPhone 7 Actie

  Plan hier je afspraak in:  Maak een afspraak! Is je scherm kapo...

  Lees meer
 • Telefoongebruik op de fiets officieel verboden

  Bespaar €95,- met de Multiline fietshouder

  Lees meer
Meer nieuws
 • Over ons

  Over ons

  Wij voeren alle reparaties uit aan alle merken smartphones en tablets. Reparatie aan huis
  of kantoor.

  Lees meer
 • Uw voordelen

  Uw voordelen

  Vakkundige reparatie zodat uw telefoon
  als nieuw is. Originele onderdelen, klaar terwijl
  u wacht.

 • Maak een afspraak

  Maak een afspraak

  Maak direct een afspraak zodat uw toestel snel gerepareerd kan worden. Reparatie aan huis of op kantoor is ook mogelijk.

  Klik hier

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.