• Standaard

All Risk verzekering

VOORKOM ONVERWACHT HOGE KOSTEN, VERZEKER JE TELEFOON!

Je zal het altijd zien. Net op het moment dat je je telefoon of tablet het hardst nodig hebt, gaat hij kapot. Dat zijn de momenten dat je het nut van het verzekeren van je telefoon of tablet ineens gaat inzien. Ditmaal helaas net iets te laat. Bij Identity Smartphone Reparatie kun je een ISR-Garant smartphone en/of tablet verzekering afsluiten en deze optioneel aanvullen met een diefstaldekking.

WIJ LAPPEN JE VERZEKERDE TELEFOON EN/OF TABLET IN NO-TIME WEER OP!

Om je te behoeden voor de hoge reparatiekosten bij defecten (en vervangingskosten bij diefstal), biedt Identity Smartphone Reparatie een voordelige en gedegen telefoonverzekering aan die je al deze zorgen uit handen neemt. Het enige wat we van jou vragen is om het toestel langs te brengen en weer op te halen. Ben je een zakelijke klant? Dan komen wij het toestel ophalen en terug brengen. Geheel gratis!
Gaat er iets mis met het apparaat, dan regelen wij dat je toestel razendsnel gerepareerd wordt. Dat betekent dat je dezelfde professionele reparatie krijgt die je van ons gewend bent zonder hoge kosten! Wij lappen je mobieltje in no-time weer op. Via ons online afsprakensysteem kun je direct online een afspraak maken op één van de beschikbare dagen. Meestal kun je dezelfde dag nog bij ons terecht. Sluit vandaag nog je verzekering af bij ons in de winkel. Geen tijd om langs te komen? Je kan nu ook via whatsapp je telefoon verzekeren. Deze kan je afsluiten tot 1 jaar na aankoop!


Wat zijn de kosten, en waar ben je voor verzekerd?

         

 

 


Nieuws

  • Kom jij ons team versterken?

    Nieuw jaar, nieuwe uitdaging? Technisch commercieel medewerker (M/V) 40 uu...

    Lees meer
  • Refurbished iPhone X vanaf €799,-

    Refurbished iPhone X vanaf €799,-

    Lees meer
Meer nieuws
  • Over ons

    Over ons

    Wij voeren alle reparaties uit aan alle merken smartphones en tablets. Reparatie aan huis
    of kantoor.

    Lees meer
  • Uw voordelen

    Uw voordelen

    Vakkundige reparatie zodat uw telefoon
    als nieuw is. Originele onderdelen, klaar terwijl
    u wacht.

  • Maak een afspraak

    Maak een afspraak

    Maak direct een afspraak zodat uw toestel snel gerepareerd kan worden. Reparatie aan huis of op kantoor is ook mogelijk.

    Klik hier

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.