Laden ...

Abonnementen

partner van


Provider Onafhankelijk – Ontdek de Beste Abonnementen

Bij Identity Smartphone Reparatie begrijpen we dat communicatie essentieel is in het moderne leven. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan abonnementen van de beste providers in Nederland, en we zijn er trots op provider onafhankelijk te zijn. Dit betekent dat je niet alleen bij ons terecht kunt voor nieuwe abonnementen, maar ook dat je moeiteloos kunt overstappen naar een van deze providers, zelfs als je elders een abonnement hebt.

Bovendien zijn we verheugd om te melden dat we een trotse partner zijn van Optie1, een toonaangevende naam in telecomdiensten. Als Optie1-partner kunnen we onze klanten extra voordelen bieden, waaronder:

  • Deskundig Advies: Ons team van experts staat klaar om je persoonlijk advies te geven en je te helpen het juiste abonnement te kiezen dat past bij jouw behoeften en budget.
  • Exclusieve Aanbiedingen: Als Optie1-partner hebben we toegang tot exclusieve aanbiedingen en kortingen die niet elders beschikbaar zijn, zodat jij kunt profiteren van de beste deals.
  • Uitgebreide Klantenservice: Onze toegewijde klantenserviceteams zijn er om je te helpen bij eventuele vragen, problemen of verzoeken. We streven naar 100% klanttevredenheid.

Gratis Verlengingscheck

Ben je momenteel al abonnee bij een van deze providers, of heb je elders een abonnement en vraag je je af of je in aanmerking komt voor een verlenging met betere voorwaarden? Bij Identity Smartphone Reparatie bieden we een gratis verlengingscheck om je te helpen het meeste uit je huidige abonnement te halen.

Onze verlengingscheck helpt je:

  • Ontdek of je in aanmerking komt voor een voordelige verlenging.
  • Vergelijk de beschikbare abonnementsopties en tarieven.
  • Bespaar geld en krijg meer waar voor je geld.


Newsletter signup

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Maak een afspraak

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Hoe wilt u verder gaan?
Voeg nog een repair toe

Of

* U kunt uw reparatiemethode later nog wijzigen

Winkelwagen
0