Laden ...

Samsung

Bij Identity Smartphone Reparatie in Maassluis voeren we alle reparaties voor de Samsung uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw Samsung uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. 

 

Wat is de prijs voor een Samsung Reparatie?
We gebruiken originele onderdelen van Samsung direct geleverd door de leverancier. Omdat we niet werken met tussenhandelaren, kunnen we u direct de laagste prijs garanderen. Ook hebben we niet originele onderdelen, deze worden geïdentificeerd als hoge kwaliteit of refurbished kwaliteit. Deze zijn beschikbaar voor een goedkopere prijs. Maar hier zitten minder maanden garantie op. Wat je wel hebt voor 180 dagen met originele onderdelen.

Wacht niet te lang

We raden u aan om uw Samsung niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Samsung kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Samsung reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Samsung voeren we ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, sensoren reparatie, Achterkant-backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Samsung.

Geen tussenhandelaren

Omdat we onderdelen voor de Samsung direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Samsung kunnen we u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven in Maassluis.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Samsung? Dan bent u bij Identity Smartphone Reparatie in Maassluis op het juiste adres!

We zitten officieel met onze winkel in Maassluis. Dat houdt ons alleen niet tegen om je beeldscherm te repareren als je hier niet woont.

Je kunt namelijk onze handige wizard gebruiken om je toestel naar ons op te sturen. Woon je in de buurt zoals: “Maasland, Maasdijk, Vlaardingen, Naaldwijk, Schiedam, Rozenburg, Spijkenisse, Rotterdam, Schipluiden of Delft”. Wil je er zeker van zijn direct geholpen te worden. Dan kun je beter even bellen, zodat je zeker weet dat je geholpen kan worden.

Hoe lang duurt een Samsung reparatie?

De meeste Samsung reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. Dat is vele malen sneller dan als je hem opstuurt naar Samsung. Waar ze meestal binnen 2 weken rekenen.
Wat we je wel aanraden om te doen zijn de volgende dingen:

  1. Maak vooraf een afspraak: Dat kan gewoon bij ons via de website. Een telefoontje hiervoor is genoeg. Zo kunnen we rekening houden met je reparatie en is hij zo snel mogelijk klaar.
  2. Maak voor het inleveren een reservekopie van je telefoon. Niet noodzakelijk, het is meer handig om te doen.:
    1. Back-up maken van je tablet (blog)
    2. Maak een reservekopie van je telefoon (blog)
  3. Zorg dat je al je wachtwoorden bij de hand hebt:

We testen alle functies van de telefoon, zodat je niet meer terug hoeft te komen. Het is dus handig om je Google account en pincode van je Samsung apparaat bij de hand te houden.

Newsletter signup

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Maak een afspraak

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Hoe wilt u verder gaan?
Voeg nog een repair toe

Of

* U kunt uw reparatiemethode later nog wijzigen

Winkelwagen
0