iPhone

De kosten voor een iPhone of gsm reparatie kunnen behoorlijk uiteen lopen. Dit is afhankelijk van de aanbieder, maar natuurlijk ook van het soort reparatie dat uitgevoerd moet worden. Hierbij kun je denken aan een defect in de hardware, een kapotte batterij of het laten herstellen van het scherm. Bij ons ben je niet alleen zeker van een snelle en vakkundige iPhone of gsm reparatie, maar betaal je ook nog eens een lage prijs. Daarnaast repareren we jouw kapotte smartphone of het glazen scherm van jouw iPhone snel én zonder afspraak. Dat betekent dat je bij ons binnen kunt lopen wanneer jou dat uitkomt.

Wacht niet te lang
Wij raden u aan om uw Apple iPhone niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Apple kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Apple reparaties
Naast scherm of batterij reparaties aan de Apple iPhone voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Apple iPhone.

Geen tussenhandelaren
Omdat wij onderdelen voor de Apple iPhone direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Apple kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Maassluis.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Apple iPhone? Dan bent u bij Identity Smartphone Reparatie te Maassluis op het juiste adres!

Wij zitten officieel met onze winkel in Maassluis. Dat houdt ons alleen niet tegen om je beeldscherm te repareren als je hier niet woont.

Je kunt namelijk onze handige wizard gebruiken om jouw toestel naar ons op te sturen. Woon je in de buurt zoals: “Maasland, Maasdijk, Vlaardingen, Naaldwijk, Schiedam, Rozenburg, Spijkenisse, Rotterdam, Schipluiden of Delft”. Dan is het misschien makkelijker om even te bellen voor meer informatie voordat je langskomt.

Jouw kapotte iPhone of gsm laten repareren

Natuurlijk wil je jouw kapotte iPhone of gsm scherm van glas het liefst laten herstellen voor een lage prijs. Als de smartphone en iPhone reparatie specialist begrijpen we dat als geen ander. Onze prijs voor het laten repareren van iPhones of gsm’s kunnen we laag houden doordat we onze reparaties zelf uitvoeren. Opsturen naar de fabriek is dus niet nodig. Daarmee bespaar je niet alleen op de reparatiekosten, maar ben je ook zeker van een snel herstel en reparatie. Of dat nu gaat om het vervangen van het iPhone of gsm beeldscherm, of het vernieuwen van de batterij. Ook voor diverse andere iPhone en gsm reparaties betaal je altijd een lage prijs.

 

Kapot iPhone of gsm scherm van glas laten herstellen

Het laten herstellen van een kapot iPhone of gsm scherm van glas is van groot belang. De prijs voor een reparatie is in de meeste gevallen veel lager dan de aanschaf van een nieuwe smartphone. Het tijdig laten herstellen van een glazen scherm voorkomt ook verdere schade. Breuken en barsten in het scherm kunnen namelijk flinke beschadigingen veroorzaken aan de hardware van de telefoon. Vocht en vuil kunnen via het kapotte iPhone of gsm scherm de telefoon binnendringen, met alle gevolgen van dien. Als gsm en iPhone reparatie specialist herstellen we het scherm van jouw smartphone altijd met originele onderdelen. Daarnaast ben je zeker van een snelle en professionele reparatie voor een lage prijs.