Laden ...

Zakelijk

Bij Identity Smartphone Reparatie bieden we een uitgebreide en hoogwaardige zakelijke service voor al uw mobiele apparaten, inclusief computer en laptop reparatie. Met onze deskundige repair engineers zorgen we ervoor dat u en uw medewerkers snel weer online en bereikbaar zijn, zonder gedoe.

Wij hebben het vertrouwen van diverse zakelijke klanten weten te winnen, waaronder gerenommeerde verzekeraars, assurantiekantoren, grote en middelgrote bedrijven, scholen en gemeentes. Met onze bewezen expertise en betrouwbare dienstverlening staan we klaar om ook uw organisatie van dienst te zijn.

Als zakelijke klant geniet u van een scala aan voordelen die uw leven gemakkelijker maken:

  • Facturatie op rekening: Geen gedoe met betalingen. U kunt uw reparaties eenvoudig op rekening laten zetten en op een later moment betalen.
  • Online portal: Via ons handige online portal kunt u gemakkelijk uw reparaties aanmelden en de status van elke reparatie volgen. Het biedt u volledige transparantie en controle over het proces.
  • Geen afspraak nodig: U kunt op elk moment bij ons binnenlopen zonder een afspraak te maken. Onze experts staan klaar om uw probleem direct aan te pakken en u snel weer op weg te helpen.
  • Haal- en brengservice: Voor uw gemak bieden we een haal- en brengservice in de regio. Geen tijd verspillen met reizen. Wij komen naar u toe en zorgen ervoor dat uw apparaten snel worden gerepareerd en teruggebracht.
  • Gepast plan van aanpak: Wij begrijpen dat u geen zorgen wilt hebben over de technische problemen van uw apparaten. Daarom bieden we een op maat gemaakt plan van aanpak dat perfect aansluit bij uw behoeften. U kunt zich concentreren op uw bedrijfsactiviteiten, terwijl wij de technische kant verzorgen.
  • Snelle on-site reparaties: Veelvoorkomende reparaties kunnen ter plaatse worden uitgevoerd, vaak binnen 30 minuten. U hoeft geen kostbare tijd te verspillen aan het wachten op een reparatie. Wij komen naar u toe en lossen het direct op.
  • Ruim assortiment refurbished Apple Devices: Op zoek naar kwalitatieve apparaten tegen een aantrekkelijke prijs? Onze webshop, www.isrshop.nl, biedt een breed assortiment refurbished Apple Devices. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze apparaten.

Bent u nieuwsgierig naar wat Identity Smartphone Reparatie voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij een gepaste oplossing kunnen bieden die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften. Wij staan klaar om u te helpen en uw zakelijke mobiele apparaten in topconditie te houden, zodat u zich kunt richten op het succes van uw organisatie.

Newsletter signup

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Maak een afspraak

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Hoe wilt u verder gaan?
Voeg nog een repair toe

Of

* U kunt uw reparatiemethode later nog wijzigen

Winkelwagen
0