Galaxy A

Is uw Samsung Galaxy A aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij Identity Smartphone Reparatie te Maassluis bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Samsung Galaxy A. De meeste reparaties voor de Samsung Galaxy A voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in de winkel onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze repair engineers voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Samsung Galaxy A ook naar ons opsturen. U wilt uw Samsung Galaxy A natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 17.00 nog retour!

Op alle reparaties waar originele onderdelen voor worden gebruikt geven wij 180 dagen garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

We zitten officieel met onze winkel in Maassluis. Dat houdt ons alleen niet tegen om je beeldscherm te repareren wanneer je verder weg woont. Je kunt namelijk onze handige wizard gebruiken om jouw toestel naar ons op te sturen.

Kom je toch liever langs? Maak dan simpelweg een afspraak of bel ons even op. Woon je in de buurt, bijvoorbeeld in: “Maasland, Maasdijk, Vlaardingen, Naaldwijk, Schiedam, Rozenburg, Spijkenisse, Rotterdam, Schipluiden of Delft”. Dan staat de koffie voor je klaar!

Waarom wordt je scherm zwart als je over het scherm heengaat?
Dit probleem horen we helaas wel vaker. Dit kan komen doordat je scherm net niet goed aangesloten zit. Of dat je scherm defect aan het raken is. Om te zorgen dat het probleem niet groter wordt. Is het handig om je Galaxy A na te laten kijken door een van onze technici. Dan kunnen wij kijken wat er aan de hand is en je adviseren wat wijsheid is om te doen.

Waarom de galaxy A serie ondergewaardeerd is.
De Galaxy S serie van Samsung is een zeer ondergewaardeerde serie van Samsung. Ze hebben relatief gelijke specificaties aan de Galaxy S serie, voor een lagere prijs. Als je dit stuk leest, heb je zelf waarschijnlijk al een Galaxy A serie. We willen even benadrukken dat je een goed toestel hebt en dit een stuk meer liefde verdient dan het nu krijgt van de media.

Extra geheugen plaatsen in je Samsung Galaxy A serie.
Je kunt een hoop extra geheugen plaatsen in je Galaxy A. Tot wel 512GB! Dat kun je al je foto’s opslaan op het geheugenkaartje en hoef je nooit meer om te kijken naar je opslag.

Manieren om een kapot scherm te voorkomen
Oh nee, je scherm is kapot. Je hebt hem door ons laten repareren. Maar hoe zorg je ervoor dat je hiervoor niet meer bij ons langs hoeft te komen? Hier hebben wij enkele tips voor je:

Neem een goed hoesje:
Een goed hoesje kan het verschil maken tussen een kapot scherm of niet. Als je alleen maar een goedkoop hoesje hebt van plastic zonder bumper kan het er wel mooi uitzien. Maar beschermt je telefoon helemaal niet goed. Overweeg een goed hoesje om schermbreuk te voorkomen.

Screenprotector:
Dit is voor jou waarschijnlijk al een bekende. Want veel mensen lopen ermee. Maar wist je als de screenprotector eenmaal is gebroken. Hij zijn functie niet goed meer kan uitvoeren, dus je scherm beschermen. Een nieuwe opplakken kan ervoor zorgen dat hij nog beter beschermd is.