Laden ...

Alcatel

Bij Identity Smartphone Reparatie in Maassluis staan we voor u klaar om alle reparaties aan uw Alcatel uit te voeren. Naast de gebruikelijke diensten, zoals scherm- en batterijvervanging, bieden wij ook gespecialiseerde moederbordreparaties voor uw Alcatel. Onze technici zijn gecertificeerd en hebben de expertise om uw apparaat snel en efficiënt te herstellen.

Bij ons ontvangt u een garantie van 6 maanden op de meeste reparaties voor uw Alcatel, zodat u met vertrouwen gebruik kunt maken van onze service. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen van Alcatel, rechtstreeks geleverd door de fabrikant. Dit garandeert de beste kwaliteit en optimale prestaties voor uw Alcatel-apparaat.

Dankzij onze directe samenwerking met de fabrikant en het ontbreken van tussenhandelaren, kunnen wij u ook de laagste prijs bieden. U profiteert van de beste prijs-kwaliteitverhouding bij het laten repareren van uw Alcatel-apparaat.

Het maken van een afspraak is eenvoudig en kan online worden gedaan. U heeft de keuze om persoonlijk langs te komen in Maassluis of om uw apparaat naar ons op te sturen. In beide gevallen zorgen wij ervoor dat uw Alcatel-apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kan worden genomen.

Vertrouw op de expertise van Identity Smartphone Reparatie voor al uw Alcatel-reparaties. Wij streven ernaar om u de beste service en snelle oplossingen te bieden, zodat u weer zorgeloos kunt genieten van uw Alcatel-apparaat.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Alcatel Alcatel niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Alcatel kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Alcatel reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Alcatel Alcatel voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Alcatel Alcatel.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Alcatel Alcatel direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Alcatel kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Maassluis.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Alcatel Alcatel? Dan bent u bij Identity Smartphone Reparatie te Maassluis op het juiste adres!

Wij zitten officieel met onze winkel in Maassluis. Dat houdt ons alleen niet tegen om je beeldscherm te repareren als je hier niet woont.

Je kunt namelijk onze handige wizard gebruiken om jouw toestel naar ons op te sturen. Woon je in de buurt zoals: “Maasland, Maasdijk, Vlaardingen, Naaldwijk, Schiedam, Rozenburg, Spijkenisse, Rotterdam, Schipluiden of Delft”. Dan is het misschien makkelijker om even te bellen voor meer informatie voordat je langskomt.

Newsletter signup

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Maak een afspraak

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Hoe wilt u verder gaan?
Voeg nog een repair toe

Of

* U kunt uw reparatiemethode later nog wijzigen

Winkelwagen
0