MacBook Pro Retina 15 Inch - A1398

Is uw Apple MacBook Pro Retina 15 Inch - A1398 aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij Identity Smartphone Reparatie te Maassluis bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Apple MacBook Pro Retina 15 Inch - A1398. De meeste reparaties voor de Apple MacBook Pro Retina 15 Inch - A1398 voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in de winkel onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze repair engineers voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Apple MacBook Pro Retina 15 Inch - A1398 ook naar ons opsturen. U wilt uw Apple MacBook Pro Retina 15 Inch - A1398 natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 17.00 nog retour!

Op alle reparaties waar originele onderdelen voor worden gebruikt geven wij 180 dagen garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Selecteer nu hieronder wat er mis is met uw apparaat
 • Scherm vervangen

  Is het scherm van jouw {brand + model} aan vervanging toe? Is het scherm van jouw toestel gebroken, gescheurd of gebarsten? Dan kunnen wij deze voor je vervangen, zodat jouw {brand + model} er weer als nieuw uitziet. De kosten voor het vervangen van een {brand + model} glas zijn een stuk lager dan de aanschaf van een nieuw toestel. Let op: bij sommige modellen wordt er meer vervangen dan alleen het glas. Hierbij moet je denken aan een LCD-paneel, touchscreen en het frame. Als je hier vragen over hebt, twijfel dan niet. Stuur ons gewoon een appje via WhatsApp.
 • Achterkant / behuizing

  Wat is nu eigenlijk de behuizing van je telefoon? Als we spreken over een behuizing bedoelen we het frame en in sommige gevallen ook de achterkant van een toestel. Zit hier nou een lelijke kras op, scheur of barst, of laat hij los? Dan is het tijd voor een nieuwe achterkant. Denk je nu van, ik heb er toch een hoesje omheen zitten. Waarom zou ik mijn achterkant vervangen? Goede vraag natuurlijk! Het is echter zo dat wanneer de backcover stuk is, dit schadelijk kan zijn voor de binnenkant van je telefoon. Want een behuizing zorgt toch voor bescherming van de hardware. De kans op waterschade neemt op deze manier toe. Wees niet te laat.
 • Batterij / accu

  Wanneer moet je de batterij van jouw {brand + model} laten vervangen? Vaak merk je het zelf al, jouw {brand + model} gaat niet meer zo lang mee als voorheen. Het gaat van kwaad tot erger en voor je het weet ben je overal op zoek naar een stopcontact met de oplader van jouw {brand + model} in je handen. Valt jouw toestel uit bij een laag percentage, maar wanneer je de oplader in jouw toestel stopt hij opeens weer voor de helft vol zit? Heb jij deze of andere klachten? Dan is het tijd om de batterij van jouw {brand + model} te laten vervangen.  Je telefoon of tablet batterij laten vervangen kan je met een gerust hart aan ons overlaten! Het is namelijk een hele klus om een batterij van de {brand + model} eruit te halen zonder enige ervaring. We leveren alleen {brand + model} batterijen van originele kwaliteit.
 • Oplaadpoort

  Laadt jouw {brand + model} niet meer goed op of wordt het apparaat niet meer herkend via de computer? Het oplaadgedeelte van uw {brand + model} is dan mogelijk beschadigd of vervuild. Niet erg praktisch natuurlijk. Wij kunnen dit probleem snel voor je oplossen. Plan een afspraak of kom bij ons binnen, wij zullen dan de MicroUSB, Type-C of Lightning connector van jouw apparaat vervangen.
 • Voorkant Camera

  Werkt de Selfie-camera van uw {brand+model} niet meer goed? Stelt deze niet goed scherp of zit er een vlek in? Dan kunnen wij dit onderdeel voor u vervangen zodat de selfie camera van uw {brand + model} weer volop gebruikt kan worden. Maak direct een afspraak voor het vervangen van de selfie camera.
 • Power / aan-uit knop

  Werkt de power knop van uw {brand+model} niet meer goed, blijft deze bijvoorbeeld haken als u hem indrukt of reageert deze helemaal niet? Dan kunnen wij dit onderdeel voor u vervangen zodat u één van de belangrijkste functies op uw smartphone weer kunt gebruiken.
 • Hoofdtelefoon / audiojack

  Passen uw oordopjes niet meer goed in uw {brand+model} of hoort u helemaal geen geluid als u oordopjes in uw toestel stopt? Dan kunnen wij deze schade aan uw toestel direct repareren.
 • Luidspreker

  Komt er geen of slecht geluid uit uw {brand+model}? Of kraakt het geluid? Dan dient de luidspreker (buzzer) module van uw {brand+model} vervangen te worden.
 • Microfoon

  Neemt uw {brand+model} geen geluid meer op tijdens geluidsopnames, video's of gesprekken? Of hoort de ander tijdens een telefoongesprek u niet goed? Dan dient de microfoon module van uw {brand+model} vervangen te worden.
 • Nabijheidssensor (proximity)

  Gaat het scherm van uw {brand+model} niet op zwart als u aan het bellen bent? Dit zorgt ervoor dat u per ongeluk toetsen indrukt. Uw proximity sensor van de {brand+model} moet dan vervangen worden.
 • Bluetooth signaal

  Werkt de Bluetooth functie van uw {brand+model} niet meer goed of werkt deze helemaal niet? Kunt u niet meer verbinden met andere Bluetooth apparaten? Dan kunnen wij dit voor u onderzoeken en herstellen. Let op: soms kan het ook aan uw moederbord liggen, wij kunnen hier een aparte prijsopgave voor maken.
 • GPS signaal

  Werkt het GPS signaal van uw {brand+model} niet meer goed? Kan het toestel uw exacte locatie niet meer bepalen? Dan kunnen wij dit voor u onderzoeken en herstellen. Let op: soms kan het ook aan uw moederbord liggen, wij kunnen hier een aparte prijsopgave voor maken
 • Wifi signaal

  Werkt het Wifi signaal van uw {brand+model} niet meer goed of werkt deze helemaal niet? Dan kunnen wij dit voor u onderzoeken en herstellen. Let op: soms kan het ook aan uw moederbord liggen, wij kunnen hier een aparte prijsopgave voor maken
 • Andere sensoren

  Zijn er andere sensoren van uw {brand+model} die niet goed werken? Denk hierbij aan bijvoorbeeld de draai (auto-rotate) sensor of de kompas van uw apparaat. Selecteer dan dit reparatie product.
 • Waterschade

  Heeft uw {brand+model} waterschade opgelopen? Wij kunnen dan een grondige reiniging van uw toestel ondernemen om er voor te zorgen dat uw toestel weer vochtvrij is. Let op: het is mogelijk dat er diverse onderdelen van uw toestel door waterschade zijn beschadigd, u krijgt hier dan een aparte prijsopgave van.
 • Moederbord

  Soms is het mogelijk dat de interne moederbord van uw {brand+model} beschadigd is geraakt. De schade kan zijn ontstaan doordat uw toestel is gevallen, op is gedrukt, gebogen is of door water. Het kan ook zijn dat uw toestel wel eens eerder is gerepareerd en dat hierdoor reparatieschade aan het moederbord is ontstaan. Er kunnen dus veel mogelijheden zijn, graag lossen wij dit voor u op en hier ontvangt u een aparte prijsopgave voor.
 • Onderzoek

  Staat uw reparatie er niet tussen? Of weet u niet precies wat er mis is met uw apparaat? Geen zorgen, wij zullen kosteloos een onderzoek voor u verrichten.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Apple MacBook Pro Retina 15 Inch - A1398 niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Apple kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Apple reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Apple MacBook Pro Retina 15 Inch - A1398 voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Apple MacBook Pro Retina 15 Inch - A1398.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Apple MacBook Pro Retina 15 Inch - A1398 direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Apple kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Maassluis.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Apple MacBook Pro Retina 15 Inch - A1398? Dan bent u bij Identity Smartphone Reparatie te Maassluis op het juiste adres!