Mate

Een nieuw scherm voor je Huawei Mate. Dat kan ervoor zorgen dat je telefoon weer als nieuw aanvoelt en dat je telefoon hardware weer beschermd is. 

Daarom is het zeker waard om je Huawei Mate te laten repareren. Het is in ieder geval een stuk goedkoper.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Huawei Mate niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Huawei kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Huawei reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Huawei Mate voeren we ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Huawei Mate.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Huawei Mate direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Huawei kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Maassluis.

Wij zitten officieel met onze winkel in Maassluis. Dat houdt ons alleen niet tegen om je beeldscherm te repareren als je hier niet woont.

Je kunt namelijk onze handige wizard gebruiken om jouw toestel naar ons op te sturen. Woon je in de buurt zoals: “Maasland, Maasdijk, Vlaardingen, Naaldwijk, Schiedam, Rozenburg, Spijkenisse, Rotterdam, Schipluiden of Delft”. Dan is het misschien makkelijker om even te bellen voor meer informatie voordat je langskomt.

Groen scherm
Heb je een groen scherm gekregen bij je huawei Mate? Kom dan langs bij ons. Dit probleem zit hem in het scherm. Als je deze dus laat vervangen, is vaak het probleem opgelost.

Waterschade
Ondanks dat de Huawei mate grotendeels waterdicht zijn. Kun je nog steeds waterschade oplopen. Zet je telefoon uit, leg met NIET in de rijst en kom hem zo snel mogelijk langsbrengen, zodat we de schade kunnen beperken!