P Series

Is het tijd om je schermproblemen van je Huawei P series te verhelpen? Valt je telefoon telkens uit bij de 30%? Kom dan snel langs, zodat we kunnen kijken wat er precies mis is. 

We begrijpen dat het best een moeite is om helemaal een afspraak te maken en dan langs te komen met je mobiel. Deze voor een lange tijd kwijt te zijn om hem dan weer op te halen. Hier hebben we een oplossing voor. Je kunt gemakkelijk hieronder je reparatie kiezen. Daarna een afspraak maken of opsturen. Je bent meestal bij een afspraak maar 30 minuten kwijt en als je hem wilt opsturen. Hangt het alleen af van PostNL of een andere verzender die je hebt gekozen.

We zitten officieel met onze winkel in Maassluis. Dat houdt ons alleen niet tegen om je beeldscherm te repareren wanneer je verder weg woont.

Je kunt namelijk onze handige wizard gebruiken om jouw toestel naar ons op te sturen.

Kom je toch liever langs? Maak dan simpelweg een afspraak of bel ons even op. Woon je in de buurt, bijvoorbeeld in: “Maasland, Maasdijk, Vlaardingen, Naaldwijk, Schiedam, Rozenburg, Spijkenisse, Rotterdam, Schipluiden of Delft”. Dan staat de koffie voor je klaar!

Het duurt gemiddeld maar 30 minuten om een Huawei toestel te repareren. Uitzondering hiervan zijn bijvoorbeeld waterschade. Omdat we dan grondig moeten bekijken wat er allemaal contact heeft gemaakt met water, voordat we onderdelen gaan vervangen. Bekijk onze blog over waterschade om te kijken wat je zelf kunt doen om de schade te beperken.

Terwijl je wacht op je Huawei toestel. Kun je een heerlijke kop koffie nemen of een boodschap doen. Heb je voor de verzendservice gekozen? Dan sturen we je apparaat per post naar je toe. Benieuwd hoe dat werkt? Klik dan hier!