ZTE

Bij Identity Smartphone Reparatie in Maassluis voeren wij alle reparaties voor de ZTE uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw ZTE uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op de meeste reparaties van de ZTE krijgt u 6 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van ZTE direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Maassluis of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw ZTE apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw ZTE ZTE niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw ZTE kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende ZTE reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de ZTE ZTE voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de ZTE ZTE.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de ZTE ZTE direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor ZTE kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Maassluis.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de ZTE ZTE? Dan bent u bij Identity Smartphone Reparatie te Maassluis op het juiste adres!

Wij zitten officieel met onze winkel in Maassluis. Dat houdt ons alleen niet tegen om je beeldscherm te repareren als je hier niet woont.

Je kunt namelijk onze handige wizard gebruiken om jouw toestel naar ons op te sturen. Woon je in de buurt zoals: “Maasland, Maasdijk, Vlaardingen, Naaldwijk, Schiedam, Rozenburg, Spijkenisse, Rotterdam, Schipluiden of Delft”. Dan is het misschien makkelijker om even te bellen voor meer informatie voordat je langskomt.